Kleurenanalyse M/V

Ontdek de kracht van kleur!

Een kleurenanalyse is meer dan een jasje in de juiste kleur. Waarom gaat de een stralen van een bepaalde kleur en de ander er vermoeid van uitzien? Tijdens een persoonlijke kleurenanalyse leer je hoe je jouw beste kleuren toepast in kleding, accessoires en make-up.

Aan de hand van een uitgebreide testreeks voor de spiegel word je ingedeeld in een van de 12 kleurtypes. Vervolgens gaan we in op de details; stofsoorten, combinaties, accessoires en haarkleur. We nemen uitgebreid de tijd om te oefenen met combinaties uit je palet.
 Om tot de ideale haarkleur te komen beschikken we over een ruim assortiment haarwerken. Het geheel vormt jouw persoonlijke kleurenpalet. De kleurenanalyse neemt een dagdeel in beslag en is inclusief een persoonlijk kleurenpaspoort. Op ons Pinterest board kun je vervolgens inspiratie vinden over je kleurtype.

Een kleurenanalyse is mogelijk met of zonder een make-up advies. En wie alvast naar huis wil gaan met een blijvend stukje kleur uit het kleurenpalet is er de CND Shellac. Een lang houdbare hoogglans lak (tot twee weken) die lief is voor je nagels.


Impressie

Reacties

Neem contact op

Video