Reacties

Hieronder kun je een reactie achterlaten. We stellen dit zeer op prijs!


Plaats een reactie


Reacties (33)

Geno Neuhuys 25 maart 2018

Naast een gezellige en goed verzorgde middag bij Fiona hebben wij (4 dames) ook heel veel geleerd en kijken nu met andere ogen naar onszelf én naar onze kleding(kast). Bijzonder wat een kleur voor je kan doen. Fiona heeft ons dat op een hele prettige manier laten zien. Ook de make-upadviezen waren top.

Lydia 26 mei 2017

Bedankt Fiona voor je zorgvuldige kleuranalyse!
Het pakte verrassend voor mij uit. Waar ik altijd greep naar zand en natuurtinten, bleek dat mijn uitstraling sterker werd met warme heldere kleuren. De eerste aankopen in die tinten zijn gedaan en het effect is mooi!
Met de kleurstaal erbij is winkelen een stuk eenvoudiger geworden. Fijn ook dat je naderhand nog informatie stuurde ter verduidelijking.
Ik zou het iedereen aanraden!

Marieke Smit 3 december 2016

Fiona is een vakvrouw die met aandacht kleurenadvies geeft. Ze heeft plezier in haar werk en dat straalt ze ook uit. Resultaat: een duidelijk en persoonlijk advies waar je direct wat mee kunt. En uiteraard een hele leuke dag!

Barbara Bakker 25 maart 2016

Ik had een ontzettend leuke en leerzame dag! Zien dat iets niet werkt maar niet precies weten waarom... nu weet ik het! Bewustwording en durven kijken. Fiona bedankt! Je bouwt het verhaal heel goed op zodat uiteindelijk alle puzzelstukjes in elkaar passen. Ik ging met veel positieve energie weer naar huis.

Helga Brassinga-Tinkelenberg 26 februari 2016

Fiona heel erg bedankt voor je tips. Blijkt dat ik steeds de verkeerde combinaties uitzocht met sjaaltjes. Door mij te laten zien wat het effect is, ben ik om. Ook prachtig, en zo eenvoudig opgemaakt. Heel mooi. Je doet het heel goed, je maakt mensen blij. Helga Brassinga

Reacties

Neem contact op

Video