Wie?

De Kleurenverdieping is een initiatief van Fiona Koning. Na lang in het bedrijfsleven gewerkt te hebben in managementassistent-functies, is zij enige jaren stewardess bij de KLM geweest. Gedurende haar gehele loopbaan viel het haar op hoe belangrijk presentatie is. Ook in haar werk tijdens het begeleiden van assessments, zag zij steeds hoe belangrijk uitstraling is bij de beeldvorming. Na het volgen van de uitgebreide opleiding tot stylist / imago adviseur, is zij zich verder gaan bekwamen op het totale imago vlak. Ook visagie heeft daarin een plaats gekregen.

Inmiddels geldt Fiona als expert op het gebied van kleur en hoe je dit inzet om je uitstraling te verbeteren. De afgelopen jaren heeft zij met plezier en succes veel particulieren en bedrijven geadviseerd. Het uitgangspunt bij de adviezen is altijd het uiterlijk, innerlijk en de omstandigheden met elkaar in balans te brengen.

Behalve kennis van zaken brengt Fiona haar kleurrijke persoonlijkheid en enthousiasme mee. Dit maakt haar tot een uitstekende gastvrouw, trainer en adviseur. Met haar oog voor detail en styling geeft zij graag het goede voorbeeld.
Als auteur op het gebied van kleding/kleur/stijl en imago schrijft zij voor het vakblad managementsupport.nl. Ook in andere tijdschriften en op televisie is Fiona verschenen (zie: In de media).

In februari 2019 is Fiona met een goede collega een nieuwe bedrijf gestart, genaamd Style Fitters. Dit is een adviespraktijk in het versterken van je persoonlijke uitstraling. Style Fitters geeft (kleding)advies op maat aan professionals maar ook aan particulieren, organiseert diverse workshops, bedrijfstrainingen en lezingen. Voor meer informatie: www.stylefitters.nl